Lasimuseon kahvila-ravintola

Lasimuseon yhteydessä, Metsästysmuseon vieressä toimiva kahvila-ravintola on auki viikon jokaisena päivänä tarjoten maukkaan ja monipuolisen lounaan sekä tasokkaat kahvilatuotteet. Lounaaseen kuuluu keitto sekä kaksi eri lämminruokavaihtoehtoa, runsaat salaatit ja itseleivottu leipä. Jäkiruoaksi kahvi ja pieni herkku. Valitse nälän suuruuden mukaan kevyt keittolounas tai koko buffettarjonnan kattava täyslounas. Kahvittelijoille on tarjolla itseleivottuja herkkuja sekä laaja kahvivalikoima. Lasimuseon kahvilasta voit hakea nopean take away -kahvin tai tulla istumaan ja herkuttelemaan ajan kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s